Spread the love

Important SBI PO Important Questions With Answer Part 37 #SBI #Banking

1.2012 Olympics is held at ?
Answer: London

2. Venue of 2016 Olympics (The next Olympics will be held at) ?
Answer: Rio de Genero (Brazil)
eodisha.org -Important #SBI PO Important Questions With Answer Part 2 #Banking #StudyMatterial

3. Venue of 2014 Winter Olympics ?
Answer: Sochi (Russia)

4. 2012 Summer Paralympics is held at ?
Answer: London

5. Venue of 2016 Summer Paralympics ?
Answer: Rio de Genero (Brazil)

6. Venue of 2014 Winter Paralympics ?
Answer: Sochi (Russia)

7. 2010 World Cup Football was held at ?
Answer: South Africa

8. Where is the venue of 2014 World Cup Football ?
Answer: Brazil

Brand ambassador of the 2014 FIFA World Cup ?
Answer: Pele

9. Where is the venue of 2018 FIFA World Cup ?
Answer: Russia

10. Where is the venue of 2022 World Cup Football ?
Answer: Qatar

11. 2010 Commonwealth Games was held at ?
Answer: Delhi

12. 2014 Commonwealth Games will be held at ?
Answer: Glasgow (Scotland)

13. Where is the Venue of 2018 Commonwealth Games ?
Answer: Gold Coast (Australia)

14. 2012 Euro Cup Football was held at ? Answer: Poland and Ukraine

15. Where is the Venue of 2016 Euro Cup Football ?
Answer: France

16. Where is the Venue of 2015 World Cup Cricket ?
Answer: Australia and New Zealand

17. Which country host the 2019 World Cup Cricket ?
Answer: England

18. Which country host the 2014 T-20 World Cup Cricket ?
Answer: Bangladesh

19. Which country host the 2016 T-20 World Cup Cricket ?
Answer: India

20. Where is the Venue of 2013 Asian Games ?
Answer: Inchean (South Korea)

 

By